dijous, 19 de març del 2015

PROPER PROJECTE DE LES SERPS

Hola famílies!!!

Tenim una cosa molt important per explicar-vos!! Hem triat el nostre segon projecte!!!

Fa uns dies que estem portant a l'escola diferents llibres i propostes per consultar entre tots/es a la rotllana de classe. Poc a poc hem anant omplint la nostra bústia d'idees amb moltíssims temes interessants.

I per fi, va arribar el moment d'obrir-la, estàvem super emocionats!!
Van sorgir infinitat d'idees. Així que de totes aquestes propostes vam fer una tria; cadascú va triar els tres temes que més li agradaven i va ser d'aquesta manera com ens van quedar: els esquelets, la vida submarina i els avions.

Finalment i com ens encanta la nostra bústia d'idees, vam voler escriure de manera individual i secreta en un paperet un dels tres temes finalistes. Una vegada recollits els vots de la bústia, vam seure a la rotllana i vam començar a llegir entre tots/es.

A mida que llegíem els vots, els anàvem col·locant en tres files al terra, de manera que poguéssim veure que la fila més llarga seria la guanyadora. I van ser els esquelets amb 12 vots!!!

Estem molt contents i il·lusionats amb aquest nou projecte i ja hem començat a parlar sobre què volem aprendre dels esquelets!!!

Us deixem una mostra de com ha estat tot aquest procés d'elecció i esperem que us agradi!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada